Bekantskap

Allt Privat Företag
Söker Man 2022/04/23
Söker Man
Jag söker en man som tar mig ut på roliga äventyr och dejter. Var ärlig och artig och visa respekt så gör jag detsamma till dig. Social kompetens, humor och bra hygien uppskattas. Ansiktet och personlighet spelar roll. Kram...
Kontrollera med säljaren
Söker en kille 2022/04/22
Söker en kille
Söker någon som vill lära känna mig.
10.00 kr
Ideal?! 2022/04/21
Ideal?!
Ung lång smal och ingen gör mig lycklig så försök alica@tutanota.de
Älvsjö Kontrollera med säljaren
Söker man för vänskap och kanske mer... 2022/04/19
Söker man för vänskap och kanske mer...
Söker en trevlig kille, ålder är oviktigt. Tycker om att resa, promenera, ta och dricka gott. Bor i Stockholm men är flexibel och kan röra på mig om det känns rätt. :)
Stockholm Gratis
Söker sällskap 2022/04/17
Söker sällskap
Söker resekompis till Sydamerika. Älskar att sola! Någon tjej som gillar att resa? Jag är aktiv! :) Du röker inte! Hör av dig!
Västerås Kontrollera med säljaren
alma heter jag 2022/04/17
alma heter jag
jag gillar som sport träna & gym
Gävle 666.00 kr
Söker jag en vän 2022/04/16
Söker jag en vän
Söker en glad vänlig man, som tycker om att resa och hitta på trevliga saker tillsammans. Kul om du också gillar havet, natur, djur och god mat. Vänskap kan övergå till något annat. Bor i Karlstad.
Karlstad Gratis
Söker kamrater 2022/04/14
Söker kamrater
Cis träffar gärna dig i Göteborg omr. Kanske du ocksa vill traffa mig? Ett plus om du är lång. Dricker inte alkohol eller röker. Hör av dej idag puss. Hoppas att få svar zopa13@aol.com
Göteborg Gratis
Resa till Bali 2022/04/14
Resa till Bali
Jag vill inte jobba som en slav för att köpa svensk dålig mat och bo enkel! Hatar sverige! Jag vill festa, leva lyxigt med en man som kan ta mig till Bali!
Lund Gratis
Kvinna söker kvinna för ett långsiktig relation 2022/04/14
Kvinna söker kvinna för ett långsiktig relation
Kanske ta en promenad och avsluta med en god middag och tills vidare ... ? Jag vill lära känna en kvinna. Hör av dig.
Motala Kontrollera med säljaren
För ett seriöst förhållande! 2022/04/04
För ett seriöst förhållande!
Öppen, ensam kvinna vill träffa ensam man. Jag skulle vilja ha en trogen, tillgiven man bredvid mig för gemensam lycka.Den som söker kommer alltid att finna kärlek! Jag letar efter en optimistisk Svensk man med en positiv attityd.Om mig: 28/168/60
Uppsala 1.00 kr
Söker den sanna kärleken! 2022/03/30
Söker den sanna kärleken!
Hejsan jag är Nala! den somaliska kulturen är stor del i mitt liv. Jag vill träffa en man som stöttar mina passion för min kultur och som är karriärsdriven och lugn. Jag vill resa tillsammans och ha ett romantiskt och lugnt liv. Just nu vill jag inte skaffa barn men kanske om några år om vi båda vil...
Kontrollera med säljaren
Söker fler vänner till vårt kompisgäng 2022/03/28
Söker fler vänner till vårt kompisgäng
Riktiga skojare, vi gillar att gamea, spela biljard, gå på bar och campa. Vi söker fler som vill följa med oss på våra galenskaper och äventyr! Skynda och skriv till oss annars åker vi någonstans utan dig
Kontrollera med säljaren
Tjej från Ukraina 2022/03/28
Tjej från Ukraina
Om du visste hur svårt det är för en ukrainska tjej utan en man. Åh, du kommer inte ens att skriva mig för att jag är dum och dessutom skild!
Sundsvall Kontrollera med säljaren
Dygnskryssning Viking Cinderella 2022/03/27
Dygnskryssning Viking Cinderella
Dygnskryssning Viking Cinderella   Stockholm Mariehamn Stockholm Tis 29/3   Söker sällskap/skjuts från Torsby och tillbaka, delar inte hytt.   
Kontrollera med säljaren
vill träffa 2022/03/24
vill träffa
Vuxna, adekvata, befriade. Vi vill träffa en atletisk man (hetero) 40-50 år gammal. Ärlighet och renlighet är ett måste!
Kontrollera med säljaren
På Marknadstorg.se kan du träffa nya vänner eller en dejt. Relation mellan två personer. Dejting och vänskap. Dejtingannonser. Nätdejting. Speeddejting. Möteplats. Mötesplats. Singlar. Dejtingsajt. Kontaktannonser. Resesällskap. Reskompis. Resekompis. Resekompisar. Dejtingsida. Dejtingtjänst. Dejta. Kvinna. Tjej.