Videoannons

Marknadstorg.se Videopresentation med Videoannons

Med åren som sociala medier och sociala interaktioner har växt på nätet har videomarknadsföring som affärsstrategi blivit allt mer populärt och ses även som mer underhållande för publiken. 

Marknadstorg.se gör sitt yttersta för att hjälpa personer och företag att göra sin bästa marknadsföring. Videomarknadsföring är till för att visa upp din produkt eller tjänst, öka egnagemang på ditt företag och locka allt fler på ett modernt sätt. Det är även en väldigt mångsidig metod då du kan marknadsföra, inspirera, visa upp något och berätta om dig eller ditt företag och även inkludera dess historia.

Med video drar man åt sig mer uppmärksamhet och vi på Marknadstorg.se rekommenderar att det inte är längre än 30-60 sekunder för att hålla användarna intresserade. Det är dessutom lättare för smartphones och surfplattor att ladda kortare videor.

Det finns många olika sätt att marknadsföra med en video.

Den vanligaste är en snabb demovideo där du visar upp din produkt, hur den fungerar och testar den. På detta sätt blir det lättare att se och förstå vad din produkt är för något och dess funktioner. 

En marknadsföring av ditt företag ger en möjlighet att visa upp ditt företag i sin helhet istället för att bara visa upp produkter. På detta sätt kommer du framstå som ärlig och inspirerande.

Berätta om er vision, historia, produkter och tjänster, erbjud anställning och visa en intervju med en anställd. På detta sätt kan du få uppmärksamhet kring ditt företag och locka din målgrupp. Du kan även nämna eventuella händelser, evangemang, mässor eller samlingar som du eller ditt företag ska vara på. Man kan även ha en stamkund som reklamerar åt en, ungefär som en videorecension. 

Har du ett stort och välkänt företag så har du fortfarande möjlighet att fortsätta växa. Visa upp en video på Marknadstorg om hur er produktion eller distribution av tjänster går till. Publiken är intresserade av att veta hur det går till och speciellt om ni gör så lite klimatavtryck som möjligt. 

För att lägga upp en video på Marknadstorg.se

Innan du lägger upp en video skapa den på Youtube eller Vimeo och om du vill gör denna olistad men gör den inte privat. Med olistad video kommer endast alla som har videolänken att kunna se videon men är den privat kan endast du se den. Vi på Marknadstorg.se rekommenderar video mellan 10-60 sekunder, inte för kort eller lång.  

Gå till Publicera Din Annons på Marknadstorg.se längst upp till höger och välj en kategori och underkategori. Lägg till titel och beskrivning som med en vanlig annons. För att det ska bli en videoannons så finns det ett fält längst ner innan PUBLICERA som heter "Video URL - Youtube or Vimeo". Klistra in din länk och publicera.

Här nedan kommer länkar med hjälp om hur man skapar en video

Google Skapa filmer, animationer och collage (iPhone, iPad, Android, Dator)

Vimeo How to make a Vimeo Create video

Apple Skapa bildspel i Bilder på datorn

Enklare förklarat med bilder- Apple, Android, Windows och Mac Hur man gör en video från bilder

 

Marknadstorg Marknadstorg.se senast: 2022-02-22