Kvinna söker Man

Allt Privat Företag
Serious dating 2024/04/21
Serious dating
Hi, I'm Kamila. I was born and live in Kazakhstan. My age 36 years old. I have a good job and a stable income. I can communicate in several languages, apart from English. If you distrust my selfless goal or if you think I will confirm something for you or make excuses! Best to forget this message! W...
Gratis
Jag söker karl 2024/04/11
Jag söker karl
Vad går du omkring i för tankar? Här sitter jag och längtar efter en karl som vill komma och vara kärleksfull med mig. Jag hoppas att du gillar det också, då kommer vi att komma väldigt bra överens, hör av dig!
Boden Gratis
Saknar någon speciell!... 2024/03/16
Saknar någon speciell!...
När jag är så uttråkad att jag behöver lite osunt sällskap, du vet vad jag menar. Har du något i åtanke redan? Kom och ta en närmare titt på min och hitta lite inspiration.
Karlskrona Gratis
Äntligen är jag singel 2024/02/27
Äntligen är jag singel
År du intresserad av att träffa mig? Du får gärna vara en hejare på att förföra mig och gärna vara snygg och social.
Högsby Kontrollera med säljaren
kan vi vara lyckliga tillsammans? 2024/02/25
kan vi vara lyckliga tillsammans?
Hej, var är min charmiga prins, min själsfrände? Du bör vara mellan 45 och 70 år och leta efter en stadig, långsiktig relation baserad på kärlek, respekt, ärlighet och tillit. Jag är sällskaplig och har ett brett spektrum av intressen. om du behöver en nystart, skicka ett meddelande till mig.
Maria-Gamla stan Kontrollera med säljaren
Dedication 2024/02/15
Dedication
Hi!! How is your life?? My name is Polina. Im almost 38 y.o. I from Kazakhstan. I found out about you dating site on the site of the brides agency, and I liked it! I would like to speak and get to know you better! Write me more about your life! What do you like to do in your spare time?? I'll send y...
Kontrollera med säljaren
Jag är alltid öppen för nya äventyr 2024/02/01
Jag är alltid öppen för nya äventyr
Har du någonsin funderat på hur du kan träffa ny tjej utan att behöva spendera pengar? Då har du kommit till rätt ställe! Kram Sofi
Hässleholm Gratis
Ta reda på hur långt jag kan gå 2024/01/27
Ta reda på hur långt jag kan gå
Seriösa förhållanden tråkar ut mig, det är därför jag är singel och alltid tillgänglig. Att göra nya möten är så spännande och man lär sig något nytt varje gång! Jag har rätt erfarenhet för att få en riktig man att njuta, men jag vill också bli lite inspirerad. Gå med mig.
Kungsör Gratis
Äktenskap? 2024/01/07
Äktenskap?
Hej, jag bor i Wroclaw, Polen, jag letar efter en man för ett seriöst förhållande, jag skulle vara glad att träffa dig. Jag är själv vitryss, ursprungligen från Minsk. Jag är 39 år gammal, längd 176, jag har inga barn ännu. Jag heter Olya, jag är en före detta advokat, nu har jag varit i Polen i 2 m...
Gratis
GREETINGS 2024/01/07
GREETINGS
Min kära. Jag är redo att bli din, jag tror på äkta kärlek från hjärtat, jag behöver den där speciella mannen i mitt liv med ett kärleksfullt hjärta till mig, jag tror att ålder bara är en siffra men äkta kärlek kommer från hjärtat som jag är mer intresserad av och ditt öppna hjärta för mig. Jag är ...
55000.00 kr
Jag letar efter ett seriöst förhållande 2023/12/22
Jag letar efter ett seriöst förhållande
Jag är en kärleksfull, ärlig och omtänksam person med ett gott sinne för humor, jag gillar att träffa nya människor och kan deras sätt att leva, jag tycker om att titta på havets vågor och bergens skönhet och allt som naturen har att erbjuda.
Kontrollera med säljaren
Jag har ett problem 2023/12/20
Jag har ett problem
Jag vill bilda familj med dig! Oavsett om vi skaffar ett djur tillsammans eller om vi skaffar barn, det får tiden utvisa. Men den bästa komplimangen en man kan få är väl ändå att han känns som en familjefar? Vilket är PRECIS min känsla om dig. Tror du jag hade blivit en bra mamma eller matte då? Jag...
Piteå Gratis
Låt mig inte vänta! 2023/12/17
Låt mig inte vänta!
Kanske kan jag få bjuda hem på ett glas vin någon gång? Men det är svårt när du inte är inloggad, eller hur? Kan du svara eller ringa så jag kan få bjuda ut dig?
Halmstad Gratis
Jag är väldigt vacker - liten busig tjej 2023/11/28
Jag är väldigt vacker - liten busig tjej
Jag är så redo för kärlek och hoppas finna min blivande pojkvän här nu. Jag är en attraktiv tjej som tycker det skulle vara roligt med en man som har en lika fritid som jag har. Jag älskar kroppsmålning och går gärna i pub med dig.
Nacka Kontrollera med säljaren
Uppkopplad 2023/11/27
Uppkopplad
Hej, vet du vad jag tänker på? Kan du gissa. det är mina läppar som går ner mot dig... När staden sover, handlar mina tankar om dig... Jag gör nu i dem vad du verkligen gillar.
Sjöbo Kontrollera med säljaren
jag vill ha en erfaren man 2023/11/16
jag vill ha en erfaren man
Är du i närheten av nu ? Jag känner mig sugen på lite hemligt bus. Är du intresserad av någonting snabbt, skoj och okomplicerat ?
Flen Kontrollera med säljaren
Kvinna söker man dejting Kontaktannonser kvinna som söker män singelsajt