Arbetstält Flexshelters bågformat 4,00 x 4,00 m

59838.00 kr

Beskrivning

Uppblåsbart bågformat arbetstält för många olika ändamål, från nödsituationsuppgifter till vägarbete, konstruktion, skydd, förvaring och mycket mer. Det robusta bågformade arbetstältet av hög kvalitet kan monteras på bara 10-15 minuter med en kompressor eller liknande. Det robusta bågformade arbetstältet är lätt att transportera och förvara när det inte används. Det speciella överdraget med en PVC-beläggning är starkt, hållbart och du kan till och med använda det bågformade arbetstältet som ett skydd för svetsning utomhus.
Pris inkl moms SEK 59838:-
Artikel WT63170

Beställning och order sker på vår hemsida http://www.allhall.se , där du även kan se alla andra modeller.
Där finns också all övrig information.
För övriga upplysningar, ring Stefan Haglöf 0703-878780
PRODUKTSPECIFIKATIONER:
Bredd 4,00 m.
Längd 4,00 m.
Nockhöjd 2,20 m.
Material Polyester som har ett skyddande lag av PVC
Ram Glasfiber i stark kvalitet
Färg Vit / gul
Brandsäkerhet Flammhämmande
Vattentät 100% Vattentät
Vikt 80 kg.
Inkluderat Väska
Förpackningsstorlek: Box 1: 75,0 x 40,0 x 130,0

Produktfakta
Flexshelters bågformade arbetstält är idealt att använda när det skall vara säkert i hårt trafikerade områden, eller för att täcka för vid olyckor.
De bågformade arbetstälten FleXshelter PRO är det självklara valet för många olika uppgifter, allt från nödsituationsuppgifter till olika jobb inom bygg, industri, jordbruk och mer. Du kan slå upp det robusta bågformade tältet på bara 10-15 minuter med en kompressor eller luft från en tryckflaska eller cylinder. Eftersom det robusta arbetstältet är så enkelt att transportera och slå upp används det ofta av yrkesverksamma såsom polis, nödhjälp, brandkårer, militären och många fler. Det är snabbt och enkelt att slå upp de stora och robusta arbetstälten så att du kan vara redo att genomföra ditt jobb ostört av allmänheten, fotografer, nyfikna ögon och andra obehöriga. De bågformade arbetstälten FleXshelter PRO är också en populär lösning inom olika branscher såsom konstruktion, vägbyggnad, industri, jordbruk och mer. Tälten används bland annat som en avskärmning, för olika arbetsuppgifter, för mellanlagring, allmänt skydd, medicinska ändamål och mer.
De bågformade tälten har en robust uppblåsbar ställning gjord av uppblåsbara rör med syntetiska innerrör och polyesterhölje i kombination med starka och flexibla lättviktiga fiberstolpar. Överdraget är tillverkat av slitstark PE med en PVC-stänkskyddande beläggning som gör tälten perfekta för många saker, inklusive svetsning väl skyddat från elementen. Arbetstältet är enkelt att installera och transportera eftersom det kan packas i ett kompakt paket när det inte används. Den övre delen av arbetstältet är mycket genomskinlig och gör det trevligt att arbeta inne i tältet under dagen.

De är lätta att montera och demontera, och tar inte mycket plats när de är hopfällda.

Flexshelters bågformade arbetstält är mycket stryktåliga. Duken är gjord i polyester med ett skyddande lag av PVC. Flexstängerna är gjorda i glasfiber, och är extremt starka och samtidigt väldigt lätta.

Levereras i vitt med gul eller röd kant.
ALLHALL I SVERIGE AB
Regementsvägen 7 19278 SOLLENTUNA Org.nr: 556671-0769
Mobil: 0703878780 http://www.allhall.se Kontor: 08 41002727 info@allhall.seSkicka Meddelande
Allhall AB
85 röst
Sväva med muspekaren under stjärnorna eller tryck på antalet stjärnor på stjärnorna om du är på smartphone.
Välkommen till Marknadstorg.se Annonssida!