Karlstad

Allt Privat Företag
Mina ögon och leende kommer att hypnotisera dig 2023/09/16
Mina ögon och leende kommer att hypnotisera dig
Jag gillar starka människor, så slå på din webbkamera nu och kom till mig. Gå med i mitt sovrum. Det finns inga fler ursäkter nu är du min!
Karlstad Gratis
Ι wаnt to mееt ѕеrіоuѕ mаn... (: 2023/04/07
Ι wаnt to mееt ѕеrіоuѕ mаn... (:
Hello аll, guysǃ I know, my meѕѕagе may be too ѕpeсіfiс, Ι am 26 уearѕ old, Marinа, from Karlstad. I hаve ѕpecifiс dіѕeаѕе, namеd nуmphomanіа. Ԝhо knоw what is thіs, сan understаnd me (bеtter tо ѕаy іt immеdiatelу). Im real gіrl, nоt рroѕtіtutе, аnd lоoking for seriоuѕ and hot relаtionshiр...
Karlstad Gratis
Kvinna som söker man 2022/08/16
Kvinna som söker man
Jag behöver finna en ny kärlek. Finns du här?
Karlstad Gratis
Söker jag en vän 2022/04/16
Söker jag en vän
Söker en glad vänlig man, som tycker om att resa och hitta på trevliga saker tillsammans. Kul om du också gillar havet, natur, djur och god mat. Vänskap kan övergå till något annat. Bor i Karlstad.
Karlstad Gratis
Bakar till event 2022/03/29
Bakar till event
Bakar gärna till ert evangemant, bröllop, födelsedag, konferens, fest. Tårtor, muffins, kakor, macarons. Pris beror på men varierar mellan 50-300kr beroende på bakelse. Säg till i tid vad ni behöver ha bakat så att jag hinner förbereda och köpa ingredienser. Bor i Värmland.  
Karlstad Kontrollera med säljaren
Söker jobb som bartender 2022/03/29
Söker jobb som bartender
Jag har nyligen tagit examen på resturang och storhushåll och har utbildat mig för att kunna bli kock, bartender och konditor/bagare. Jag skulle gärna vilja ha ett jobb på en bar till sommaren. kontakta mig för personligt brev och bild! 
Karlstad Kontrollera med säljaren
Söker jobb på konditori/resturang 2022/03/29
Söker jobb på konditori/resturang
Jag har nyss tagit examen i den mångfaldiga arbetsförberedande kursen resturang och storhushåll! Jag är bland annat passande till att bli kock, bartender och konditor och skulle gärna vilja få ett jobb eller praktik för att fylla mitt CV! Jag är mycket snabb, motiverad och passionerad och med blanda...
Karlstad Kontrollera med säljaren
Säng 2022/02/02
Säng
Barnsäng med 2 matrass 90 x 200 som nästan nytt!
Karlstad 500.00 kr